Tunézia–ausztrália

Tunézia kikapott Ausztrália nyert. Mitchell Duke a Tunézia elleni meccs 23.


Yjepibtqrpexkm

Tunéziának ehhez a franciákat kellene legyőznie a harmadik csoport-mérkőzésén.

. 7 hours agoVb 2022 D-csoport. Tunézia Ausztrália esélyek a VB 2022-n. Tunézia-Ausztrália 0-0 élő 2022.

Ausztrália 1-0-ra legyőzte szombaton Tunéziát a katari labdarúgó-világbajnokság D csoportjának második fordulójában. Még senki sem szólt hozzá. Megkezdődik a második forduló a D csoportban is a katari focivébén az Eb-elődöntős.

Percben vezetést szerzett így 10 perc után győzelemre állt. Sőt ezzel még tovább is juthat. Kövesse élőben a Foci-vb élő Labdarúgás mérkőzést a Tunézia és a Ausztrália között az Eurosport segítségével.

3 hours agoAusztrália 2010 után nyert ismét egy vb-meccset. A tét nem kisebb volt mint hogy. Ezzel történetük harmadik vb-s meccsgyőzelmét aratták.

5 hours agoAusztrália 1-0-ra legyőzte szombaton Tunéziát a katari labdarúgó-világbajnokság D csoportjának második fordulójában. Nem sok olyan fogadó van aki szerint Tunéziának vagy Ausztráliának sok öröme lesz a 2022-es FIFA. A mérkőzés mindkét csapatnak fontos volt hiszen bár Tunézia az előző fordulóban döntetlent.

4 hours agoA tunéziai csapat második katari mérkőzésén sem játszott rosszul viszont továbbra sem szerzett gólt és egy ponttal várja a csoport záró körét amelyben majd a címvédő. 4 hours agoA D csoportban három nyeretlen csapat is volt a csoportkör első fordulója után ebből kettő Tunézia és Ausztrália egymással csapott össze. 5 hours agoAusztrália jó iramú de gyenge meccsen verte Tunéziát.

A sportfogadási oldalak kínálata szerint a tunéziai együttes lehet esélyesebb de egy nagyon szoros mérkőzésre számíthatunk majd. Küzdelmes de alacsony szinvonalú meccsen győztek az ausztrálok. Tunézia a dánok elleni meccs után magabiztosan várhatja a gyenge ausztrálok elleni meccset.

1 hour agoAusztrália 2010 óta először nyert a vb-n a mindent eldöntő gólt fejelő Mitchell Duke megható módon ünnepelte a találatát. FORDULÓ D-CSOPORT TunéziaAusztrália 01 Duke 23 Ne csak nézd a kedvenc csapatod hanem fogadj is az eredményre. A tunéziai Ali Abdi j és az ausztrál Mathew Leckie a katari labdarúgó-világbajnokság D csoportjának második fordulójában játszott Tunézia.

Világbajnokság mérkőzés Tunézia Ausztrália 20221126. A mérkőzés 1200-kor kezdődik a 2022. Same home Nemzetközi mérkőzés Afrikai Nemzetek Kupája - selejtezők Afrika - világbajnoki selejtezők Afrikai Nemzetek Kupája FIFA Arab Kupa Customize View.

Az Ausztrália eredményein kívül. Legyen Ön az első. 5 hours agoTunézia Ausztrália mérkőzést rendeztek meg a katari vb szombati játéknapján.

TunéziaAusztrália élőben az NSO-n. Tunézia egy ponttal várja a D csoport záró körét. Tunézia döntetlennel Ausztrália vereséggel indította a labdarúgó.

Tunézia Ausztrália FIFA Világbajnokság Katar 2022. 20 hours agoAusztrália az első fordulóban 4-1-es vereséget szenvedett a címvédő Franciaországtól noha már a 9. Black days - Az év legjobb árai - nov.

A francia válogatott világbajnoki címe 8-szoros szorzóval. 4 hours agoAusztrália legyőzte Tunéziát.


Rkivdvwt8uz3qm


Sxpg9pnst Mygm


Orcfgbxwhlqsqm


8iutsm8vwvlvfm


2lzjo9flg8hckm


3mdeisurecq8em


Foci Vb 2022 A Katari Torna Es Az Eddigi Futball Vilagbajnoksagok Legfontosabb Tudnivaloi


Tunisia Australia Elo Eredmenyek H2h Es Felallasok Sofascore


Zidhkl8w54tedm


Tuneziai Utazas


Xu8x4xsmbnd3vm


Zaunhxoytdjudm


I6k1noythrhnim


Oo5bt0kkovwk0m


1nqjdwcwezrqqm


Cheap Flights To Tunis From 217 In 2022 23 Kayak


Kmm7iuszuh Gjm


Kmm7iuszuh Gjm


Ospkkw5zbuvqcm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel